Stergere istoric BC

 
Stergerea istoricului din Biroul de Credit elimina istoricul negativ, dar si pe cel pozitiv. Pentru a putea fi acceptat de Banci sau IFN-uri, persoana cu un istoric gol va trebui sa accepte credite scumpe pentru perioade scurte cu ajutorul carora va putea sa isi creeze un nou profil/ scor FICO eligibil penturu creditul dorit.

Un istoric gol este cel mai rau vazut de catre creditori. De multe ori, in multe situatii se trece peste istoricul negativ, insa un istoric gol garanteaza respingerea creditului solicitat.

Daca sunteti sigur(a) ca doriti stergerea datelor din Biroul de Credit, urmariti tutorialul nostru si puteti solicita acest lucru de acasa, fara nici-un cost. Cu ajutorul platformei puteti solicita stergerea sau modificarea datelor inregistrate in Biroul de Credit.* Important: un imprumut aprobat pentru un solicitant cu istoric negativ va avea costuri mai mari in majoritatea cazurilor, fie ca este aplicat la o Banca sau la un IFN. Cerere credit persoane fizice: - Aplica online pentru un imprumut -
Cerere credit firme: - Aplica online pentru un imprumut -


PASTE RESPONSIVE AD
 
>>APLICA ONLINE<<